Ihana piha - kestävää rakentamista kivillä

Pihan rakentaminen alkaa suunnittelusta! Tutustu ideakuvastoon ja kerää sinun pihaasi sopivat ideat. Tutustu tuotteisiin ja valitse käyttökohteen mukaan sopivin tuote. Kerää tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle. Löydät sivuiltamme myös pihakivien asennus- ja hoito-ohjeet. Tervetuloa pihakivien maailmaan!

Piha on olemassa leikkejä, pelejä, juhlia ja oleskelua varten. Ruduksen laadukkaat pihakivet lisäävät viihtyisyyttä ja pihan monikäyttöisyyttä. Pihakiveys helpottaa kunnossapitoa, eikä kivetyiltä alueilta kantaudu hiekkaa ja likaa sisätiloihin. Piha on parhaimmillaan luonnollinen jatke sisätiloille valitsit sitten materiaaliksi betonin tai luonnonkiven. Valikoimassamme on pihakiviä ja –laattoja, reunakiviä, muurikiviä ja porraskiviä.

Huomioithan, että kuvausteknisistä syistä kivien värimallit eivät ehkä täysin vastaa todellisuutta. Tuotteiden värisävyt voivat poiketa valmistuserittäin ja tehtaittain.


Maskutapabanneri 11 1 2024

 Ruduksen verkkokaupassa maksat heti tai joustavammin. Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla,lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla (yrityksille) tai osamaksulla. Lue lisää eri lasku- ja osamaksutapojen ehdoista.