Rudus kalasataman horisontti 04 2200x450

LUX Laatubetonit

LUX Laatubetonit on tuoteperhe, jossa lattiabetonin lisäksi on kolme muuta tuotetta erilaisiin tarpeisiin. Parhaiden mahdollisten sementtilaatujen ansiosta betoni on tasalaatuista ja sen kuivumiskutistuma on erityisen pieni, ehkäisten pintahalkeamia.

LUX Laatubetonien pienempi kutistuma ehkäisee halkeilua ja tekee lopputuloksesta huolitellun. Pinta on siisti ja esimerkiksi lattioissa edustava sellaisenaan. Hyvät kutistumaominaisuudet mahdollistavat suurten laattojen valmistuksen, harva saumaväli parantaa rakenteen kestävyyttä ja lisää näyttävyyttä.

LUX Laatubetoneja saa sekä sisäkäyttöön, että ulkokäyttöön soveltuvina, pakkasen kestävinä versioina. 


LUX Laatubetonien ominaisuuksia:

  • Pieni kuivumiskutistuma, vähentää halkeilua
  • Hyvä työstettävyys ja nopea kuivumisaika
  • Edustava pinta sellaisenaan tai värjättynä
  • Rakennebetonissa nopea lujuudenkehitys ja pieni kutistuma

LUX Laatubetoneissa käytetään karkeaa sementtilaatua, minkä ansiosta betoneissa on vähemmän vettä. Näin betonin kutistuvan osan, sementtipastan, osuus betonireseptissä jää pienemmäksi. Lattia-LUXin erinomainen työstettävyys tarjoaa ensiluokkaisen pohjan erilaisille design-lattioille, kun taas NP-LUXin nopea kuivumisaika tekee siitä ihanteellisen nopean aikataulun töihin, esimerkiksi kylpyhuoneen pinnoituksiin. Premium-luokan Holvi-LUXin nopea lujuudenkehitys sopii sellaisiin paikallavalutöihin, joissa jännitystyön nopeuttaminen on eduksi. LUX-tuoteperheen korkeaan rakentamiseen kehitetty betoni, Torni-LUX, soveltuu korkean rakentamisen holvi-, kuilu- ja pilarivaluihin.

LUX Laatubetoneista löytyy tuote useimpiin tarpeisiin. Jos et löydä kohteeseesi sopivaa tuotetta, ota yhteyttä Ruduksen työmaapalveluun. Selvitämme, mikä tuotteistamme sopii parhaiten sinun käyttöösi ja tarvittaessa räätälöimme LUX-tuotteen juuri sinun rakennuskohteeseesi sopivaksi.