Tiedotteet medialle

Auringonkukat luovat toivoa Kiovanpuiston betonilaatoissa

Tampereen Kiovanpuistossa auringonkukat kukkivat ympäri vuoden, sillä ne on ikuistettu graafisesta betonista tehtyihin laattoihin. Kiova on Tampereen ystävyyskaupunki ja auringonkukka Ukrainan kansalliskukka. – Puistoa suunnitellessa emme voineet arvatakaan, kuinka ajankohtaiseksi symboliksi kukat nousevat, maisema-arkkitehti Matti Liski Näkymä Oy:stä toteaa.

...

Rudus palvelee kattavasti: betonielementteihin myös suunnittelu ja asennus

Rudus tarjoaa betonielementtien toimitukseen tarvittaessa myös ammattitaitoisen suunnittelun ja asennuksen. Rudus toimitti esimerkiksi Länsimetro-hankkeen toiseen rakennusvaiheeseen huomattavan määrän betonielementtejä vastaten myös niiden suunnittelusta. – Suunnittelun kokonaisvaltaisuus oli tässä hankkeessa poikkeuksellista, toteaa suunnittelupäällikkö Aarne Miettinen Swecolta.

 

...

Tiedeperusteiset luontotavoitteet jo konkretiaa Ruduksella

Rudus sitoutui syksyllä 2022 luontokatoon pureutuvaan kansainväliseen SBTN-ohjelmaan. Tämän vuoden loppuun mennessä ohjelman ns. ensimmäinen vaihe on suoritettu ja sen myötä saatu myös konkreettisia tuloksia: Omien suorien toimintojen sekä arvoketjun toimijoiden luontovaikutukset on arvioitu. Työ jatkuu määrittämällä arvoketjusta ne pisteet, joihin tavoitteita voitaisiin asettaa.

...
 1 2 3  ...   

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija
Rouvinen Sari
020 447 7391

Markkinointipäällikkö
Maisematuotteet
Suikki Iia
020 447 4660