Tiedotteet medialle

Rauhamäestä Ruduksen vastuullisuusjohtaja

Ruduksen ympäristötiimin esihenkilönä useiden vuosien ajan toiminut laatu- ja ympäristöpäällikkö Terhi Rauhamäki on nimitetty vastuullisuusjohtajaksi 1.12.2023 alkaen. Tehtävä on tässä muodossaan Ruduksessa uusi.

...

Tiedeperusteiset luontotavoitteet jo konkretiaa Ruduksella

Rudus sitoutui syksyllä 2022 luontokatoon pureutuvaan kansainväliseen SBTN-ohjelmaan. Tämän vuoden loppuun mennessä ohjelman ns. ensimmäinen vaihe on suoritettu ja sen myötä saatu myös konkreettisia tuloksia: Omien suorien toimintojen sekä arvoketjun toimijoiden luontovaikutukset on arvioitu. Työ jatkuu määrittämällä arvoketjusta ne pisteet, joihin tavoitteita voitaisiin asettaa.

...

Rakennusalan luontopositiivisilla ratkaisuilla uuteen normaaliin

Rakennusala sai biodiversiteettitiekartan, suuntaviivat ja keinovalikoimaa luontokadon pysäyttämiseksi.  
– Tästä on hyvä jatkaa. Ruduksessa työtä luonnon monimuotoisuuden edistämiseksi on tehty jo yli 10 vuotta. Toimialan yhteinen tiekartta helpottaa työtä jatkossa, kun rakennusalan yrityksillä on sama päämäärä ja ylätason tavoitteet sekä yhteinen ymmärrys luontovaikutusten tunnistamiseksi ja mahdollisuudet vaikuttaa jo nyt, sanoo Rakennustuoteteollisuus RTT:n johtokunnan puheenjohtaja ja Ruduksen toimitusjohtaja Mikko Vasama

...
 1 2 3   

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija
Rouvinen Sari
020 447 7391

Markkinointipäällikkö
Maisematuotteet
Suikki Iia
020 447 4660