Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Rudus Oy ajalla 27.9.-31.10.2017.
Täyttämäsi tiedot menevät Rudus Oy:n käyttöön. Osallistujien yhteystietoja käytetään vain palkintojen toimittamiseen, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotiailla on oltava huoltajan kirjallinen suostumus.
Arvonta on voimassa 31.10.2017 asti.
Arvontaan osallistutaan vastaamalla kyselyyn ja täyttämällä yhteystiedot. Arvontaan osallistuvat kaikki kyselyyn vastanneet, jotka ovat jättäneet yhteystietonsa.
Voittoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkinto
Palkintona arvotaan 5 kpl Habo-avainkaappeja vastanneiden kesken. Palkinnon arvo on n. 25 €/avainkaappi.

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän ja kampanjan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai jonkin palkinnon lunastamiseen tai käyttämiseen.

Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi palveluksi tai tuotteeksi. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron.

Rudus Oy pidättää oikeuden ehtojen sisällön muuttamiseen taantuvasti. Sisältöä muutetaan ainoastaan kampanjan hyvän toteutumisen varmistamiseksi ilman haitallista vaikutusta osallistujille.

Arvonnan järjestäjä: Rudus Oy

 

Jaa somessa