Tervetuloa {{ storeName }}

Aseta tuotteiden toimitusosoite:

Toimitusosoite:

Rudus verkkokauppa

Tervetuloa Ruduksen verkkokauppaan. Verkkokauppamme palvelee asiakkaita vuoden jokaisena päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa. Verkkokaupastamme hankit nopeasti ja kätevästi erilaiset rakennusmateriaalit. Verkkokauppamme jakautuu kolmeen osioon; Betonikauppaan, Kivikauppaan ja Sorakauppaan.

Betonikauppa toimii pääkaupunkiseudulla. Betonikaupan valikoimaan sisältyy talon rakentamisen betonit, kuten antura- ja sokkelibetoni, lattiabetoni sekä harkkobetoni. Tuotteet toimitetaan rakennuskohteeseesi jopa kahdessa päivässä - toimitukset myös lauantaisin.

Pihakivet, betonilaatat, muurikivet, reunakivet ja porraskivet ovat helposti saatavilla Ruduksen Kivikaupasta. Toimitamme myös asennushiekat ja saumaushiekat kätevästi suursäkeissä.

Sorakauppa tarjoaa asiakkaille soran lisäksi hiekkaa, mursketta, sepeliä sekä erikoistuotteita. Nämä tuotteet toimitetaan haluttuun kohteeseen kolmen arkipäivän kuluessa. Toimitusalueet ovat tällä hetkellä pääkaupunkiseutu, Varsinais-Suomi, Satakunta, Tampere-Pirkanmaa, Lahti, Kymenlaakso, Lappeenranta-Imatra, Kuopion seutu ja Oulun seutu. Tutustu myös eri toimitusvaihtoehtoihin.

Olemme saaneet asiakkailta palautetta, että verkkokauppaamme on helppo ja nopea käyttää. Tutustu verkkokauppamme tarjontaan ja kokeile.

Ruduksen verkkokaupassa maksat heti tai joustavammin. Bamboran PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla (yrityksille) tai osamaksulla.

Lue lisää eri lasku- ja osamaksutapojen ehdoista: