Uusiola – Kiertotalouden keskipiste

Uusiola on Vantaalla sijaitseva kiertotalouden keskipiste, jossa toimivat maamme kunnianhimoisimmat kiertotalouden yritykset: Vantaan Energia, Remeo ja Rudus.
Uusiolassa tehdään työtä ilmastonmuutoksen hidastamisen ja luonnonvarojen kunnioittamisen eteen. Uusiola on alueena uusi ja on syntynyt alueella sijaitsevien yritysten yhteistyöstä. Nimi Uusiola viittaa positiivisiin ilmastovaikutuksiin, joita alueella toimivat yritykset saavat yhdessä aikaiseksi.

Kiertotalousyritykset Vantaan Energia, Remeo ja Rudus muodostavat kiertotalouden keskipisteen – Uusiolan. Toimijoita yhdistää yhteinen sijainti sekä se, että ne toiminnallaan edistävät kiertotaloutta ja kunnioittavat luonnonvaroja.

Uusiola rudus kierrätys kivikorit
Uusiola vantaan energia
Uusiola Remeo vantaan kierrätyslaitos

Vantaan Energia antaa Uusiolassa kotitalouksien sekä kaupan ja teollisuuden jätteille uuden elämän sähkönä ja lämpönä.
Remeo jatkojalostaa jätteistä uusiomateriaalia ja palauttaa sen kiertoon eteenpäin älyteknologian avulla.
Rudus puolestaan kierrättää kivipohjaiset tuotteet 100-prosenttisesti rakennustuotteiden raaka-aineiksi sekä uusiotuotteiksi.

Uusiola logo vaaka muok

Huipputeknologiaa ja tulevaisuuden työpaikkoja

Älyteknologia, modernit ratkaisut, investoinnit ja innovatiivisuus kuvaavat Uusiolaa.

Mikä ennen oli roskaa, on tänä päivänä raaka-ainetta ja valuuttaa. Kiertotalous on mielenkiintoinen ja kasvava ala. Uusiolaan on investoitu tähän mennessä enemmän kuin mihinkään muuhun kiertotalousalueeseen Suomessa. Lähivuosille Uusiolaan onkin jo tehty lisää investointipäätöksiä.

Investoinnit tarkoittavat lisää työpaikkoja ja sitä mukaa myös alueen kehittymistä. Kun Uusiola kehittyy, se tarkoittaa, että ympäristö voi paremmin. Kaikki voittavat.

Yhdessä olemme vahvempia ja maailma muuttuu nopeammin kohti parempaa.

Maailma tarvitsee suunnannäyttäjiä ja nopeita toimia ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Vahvalla kiertotalousosaamisellamme ja huipputeknologialle se onnistuu. Yhdessä olemme vahvempia.”
– Vantaan Energia, Remeo ja Rudus


Lisätietoja:

Henri Kylä-Utsuri
Liiketoimintajohtaja, Kierrätys
Rudus Oy
Puh. 044 098 4030, henri.kyla-utsuri(at)rudus.fi


Tutustu Uusiolaan:


Uusiola sijaitsee Kehä III:n vieressä – Porvoon moottoritien risteämässä, Vantaan Långmossenin alueella (Pitkäsuontie).

 

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit