Nimitysuutisia Ruduksessa maalis-huhtikuussa 2021

Ruduksen infra- sekä valmisbetoniliiketoiminnassa oli nimityksiä maalis-huhtikuussa 2021 seuraavasti:

 

Betonituotteet

Infra- ja kunnallistekniset tuotteet

Julius Anttila on nimitetty 19.4.2021 myyntipäälliköksi kunnallisteknisten tuotteiden tuoteryhmään. Juliuksen vastuualueella on Ruduksen laajan vesienhallinta-tuoteperheen (putket, renkaat ja kaivoratkaisut) myynti.

Veli-Pekka Ranta on nimitetty 1.4.2021 tuotantopäälliköksi Infra- ja kunnallisteknisten tuotteiden tuoteryhmissä. Veli-Pekka on toiminut tätä ennen tuotantoinsinöörinä Nurmijärven betonituotetehtaalla ja infratuotteissa. Uudessa tehtävässään hänen vastuullaan on tuotannon suunnittelu ja kehittäminen.

Vesa Kärki on nimitetty 1.3.2021 Nurmijärven betonituotetehtaan yksikön päälliköksi. Vesa on betonituotteiden vankka ammattilainen ja hänellä on takanaan vuosien kokemus Ruduksessa eri liiketoimintojen tehtävissä.


Betoni- ja kivimateriaalit

Valmisbetoni

Eero Salokannel on nimitetty 1.4.2021 tekniseksi myyjäksi, vastuualueenaan betonin myynti Varsinais-Suomen alueella. Eero on aiemmin työskennellyt Ruduksessa kiviainesten myynnissä Varsinais-Suomessa.

Henri Kasurinen on nimitetty 1.3.2021 tehdaspäälliköksi Vanttilan betonitehtaalle. Henri tuli Rudukselle mylläriksi noin vuosi sitten ja ottaa nyt uusia vastuita tehdaspäällikön roolissa.

Alpo Suova on nimitetty 1.3.2021 tehdaspäälliköksi Roihupellon betonitehtaalle. Alpo on työskennellyt Ruduksessa myllärinä vuodesta 2007. Hän siirtyi Kivikosta tehdaspäällikön tehtävään Roihupeltoon.


Laatu ja kehitys

Jarkko Klami (geologi, FM) on nimitetty 13.4.2021 alkaen laatupäälliköksi Laatu ja kehitys -tiimiin. Jarkon työnkuvaan kuuluvat muun muassa kiviaineksen ja betonin laadunvalvontaan liittyvät tehtävät sekä osallistuminen kehitystehtäviin kiviaines- ja valmisbetoniliiketoiminnassa.

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit