Alkuvuoden 2021 nimitysuutisia Ruduksessa

Ruduksen Betoni- ja kivimateriaalit -toimialalla oli alkuvuonna 2021 nimityksiä seuraavasti:

Kiviaines Etelä-Suomi

Tuomas Laiho on nimitetty 1.1.2021 alkaen Kiviaines Etelä-Suomen tuotantojohtajaksi. Tuomas toimi tätä ennen Kiviaines Etelä-Suomen yksikön päällikkönä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus Ruduksen kiviainestuotannon ja murskauksen tehtävissä.

Arto Solante on nimitetty Kiviaines Etelä-Suomen alueella Pohjois-Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen sekä Kymenlaakson yksikön päälliköksi. Arto siirtyi tehtävään Kiviaines Etelä-Suomen Lahden ja Kymenlaakson tuotantopäällikön tehtävästä, ja hänellä on vankka kokemus Ruduksen kiviaines- ja valmisbetoniliiketoiminnasta.

Aki Mäkelä on nimitetty tuotantopäälliköksi. Aki vastaa Länsi-Uudenmaan toimipisteiden toiminnasta sekä vientimyynnin tuotannosta Inkoossa ja Skogsmorassa.

Netta Lehtinen on nimitetty Kiviaines Etelä-Suomen tuotantoon tuotantokoordinaattoriksi.

Murskaus

Tero Hynninen on nimitetty louhintapäälliköksi Ruduksen murskaustoimintoihin. Terolla on aiempaa kokemusta niin johtotehtävistä kuin louhintapuolen tehtävistä eri yrityksissä. Tero toimii Ruduksen louhintaosaston esimiehenä ja vastaa louhintaoperaatioiden johtamisesta ja kehittämisestä omissa sekä ulkopuolisissa hankkeissa.

Jere Saari on nimitetty Murskauksen laitoksen nro 5 työmaapäälliköksi.

Mika Back on nimitetty Murskauksen laitoksen nro 26 työmaapäälliköksi.

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit