Ehdota kohdetta Kestävä kivitalo 2021 -palkinnon voittajaksi

Kestävä Kivitalo -yritysryhmä etsii ehdokkaita Kestävä kivitalo 2021 -palkinnon voittajaksi. Jätä oma ehdotuksesi 30.4.2021 mennessä osoitteessa:

Palkittava kohde voi olla yksittäinen rakennus, asuinkortteli tai muu aluerakentamishanke, joka täyttää laadukkaan suunnittelun, kivimateriaalien käytön ja paikallarakentamisen palkintokriteerit. Lopullisen valinnan palkinnon saajasta tekee Kestävä kivitalo -yritysryhmä. Voittaja julkaistaan vuoden 2021 lokakuussa Kestävä kivitalo -seminaarin yhteydessä.


Kivitalo on hyvän rakentamisen symboli

Kestävä kivitalo -yritysryhmä edustaa hyvää ja kestävää paikallarakentamisen perinnettä. Ryhmän yhteistyöyritykset:

Rudus Oy • Wienerberger Oy • Celsa Steel Service Oy • Peri Suomi Ltd Oy • Betoniteollisuus ry • Finnsementti Oy

Kestävä kivitalo -palkinto myönnetään vuosittain laadukkaasti betonista ja tiilestä paikallarakennetulle kohteelle huomioiden arkkitehtisuunnittelun, rakenneratkaisujen ja toteutuksen onnistuminen sekä käyttäjiltä saatu palaute. Vuonna 2020 palkintoa ei jaeta haastavan pandemiatilanteen vuoksi.

Lisätietoja:


RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit