Tuleva murskaamotyöntekijä – sinua etsitään

Wanted!

Suomen rakentamisessa tarvitaan kiviaineksia ja alan teollisuudessa osaajia. Rudus tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua murskaamotyöntekijäksi ja aloittaa uusi ura kiviainesasemilla eri puolilla Suomea.

Hanki itsellesi uusi ammatti viidessä kuukaudessa!

... hakemalla mukaan murskaamotyöntekijöiden rekrytointikoulutukseen >

Ruduksen kiviainesasemilla työskentelevät murskaamotyöntekijät tekevät raskasta, osaamista vaativaa, usein reissuluonteista, mutta hyvin antoisaa työtä. Rakentaminen ei Suomesta lopu, joten kiviaineksia tarvitaan aina eli alan työllisyys on taattu.

Soravarantojen supistuessa kiviaineksien käyttö lisääntyy. Kiviainesasemista on tullut tuotantolaitoksia, joissa käytetään entistä enemmän elektroniikkaa ja tietotekniikkaa. Murskaamotyöntekijöiden keski-ikä nousee ja nuorista murskausalan ammattilaisista on pian pula.
Uusia ammattitaitoisia tekijöitä siis tarvitaan.

Murskaamotyöntekijä rekrykoulutus 2

Rekrykoulutuksella uusi ammatti

Ruduksen uusi rekrykoulutus tarjoaa mahdollisuuden hankkia työpaikka murskaamotyöntekijänä ilman aiempaa alan kokemusta viidessä kuukaudessa. Haku koulutukseen on käynnissä 14.5. asti ja koulutus alkaa kesäkuussa.
Koulutuksen jälkeen murskaamotyöntekijä osaa valmistaa annettujen laatuvaatimusten mukaisia kiviaineksia ja suoriutuu itsenäisesti murskaamon työtehtävistä. Koulutus antaa laaja-alaiset perustiedot murskaustyöstä. Muutaman vuoden ammatissa työskentelyn jälkeen voi suorittaa maarakennusalan ammattitutkinnon.

Koulutus kestää viisi kuukautta. Lähiopetus järjestetään Helsingissä muutamassa parin viikon jaksossa. Työharjoittelu tehdään eri puolilla Suomea.

Murskaamotyöntekijä rekrykoulutus 4

Kohti pitkäaikaista työpaikkaa

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se on kohdennettu työttömille työnhakijoille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille ja esimerkiksi määräaikaisessa työsuhteessa oleva, keikkatyötä tekevä tai irtisanottu henkilö voi hakea koulutukseen. Koulutus on osallistujille maksuton.

Koulutettavilta vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää ja B-ajokorttia.
Koulutukseen ei haeta valmiita osaajia, vaan halutaan kouluttaa alalle uusia ammattilaisia, joilla on tähtäimessä vakituinen, pitkäaikainen työpaikka.

Ruduksen rekrykoulutus toteutetaan yhteistyössä Taitotalon ja Swerockin kanssa.

Murskaamotyöntekijä rekrykoulutus 3

Lue lisää koulutuksesta ja hae mukaan:


Rudus Prossa murskamiesten kokemuksista työstään Ruduksella


RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit