Rudus Betoniakatemian alkuvuoden 2020 koulutukset on julkaistu

Suuren suosion saavuttaneet Rudus Betoniakatemian koulutukset jatkuvat alkuvuonna 2020 yhteensä seitsemällä paikkakunnalla. Ilmoittaudu mukaan!

Alkuvuonna 2020 järjestetään Rudus Betoniakatemian koulutuksia eri puolella Suomea. Näissä koulutuksissa voi suorittaa perustutkinnon (Kuopio, Seinäjoki, Kemi, Rovaniemi) sekä jatkotutkinnon (Kotka, Helsinki, Oulu). Koulutukset kestävät kaksi päivää ja ne ovat maksuttomia osallistujille.

Rudus betoniakatemia logo pysty

Betoniakatemia perustutkinto tai jatkotutkinto

Alkuvuoden koulutukset (perus- tai jatkotutkinto, 2 päivää) järjestetään seuraavilla paikkakunnilla:

  • Kuopio 14.1. ja 28.1. (perustutkinto)
  • Kotka 15.1. ja 29.1. (jatkotutkinto)
  • Helsinki 16.1. ja 30.1. (jatkotutkinto)
  • Seinäjoki 21.1. ja 4.2. (perustutkinto)
  • Kemi 11.2. ja 25.2. (perustutkinto)
  • Oulu 18.2. ja 10.3. (jatkotutkinto)
  • Rovaniemi 20.2. ja 12.3. (perustutkinto)

Ilmoittautuminen ja tarkempi ohjelma täällä:


Betoniakatemia tarjoaa koulutusta ammattilaisille betonityön oikeisiin käytäntöihin ja työtapoihin työmailla. Koulutukseen ei ole pääsyvaatimuksia. Koulutuksen käyneet ovat kokeneet betoniakatemiasta olevan suoraa hyötyä työntekoon.

Toimitusketjun alkupäästä on koulutettu jo lähes 150 betoniauton kuljettajaa/pumpparia. Kaiken kaikkiaan tähän mennessä Betoniakatemia-koulutuksiin on osallistunut noin 700 henkilöä ja koulutusmoduuleja on suoritettu yli 4000. Betoniakatemia-tutkinnon on suorittanut noin 500 henkilöä, joista perustutkintoja on 400 sekä jatkotutkintoja 100.

 

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit