Rudus mukana Climate Cycling -tapahtumassa

Rudus osallistui viiden pyöräilijän voimin 11.9. Climate Cycling -tapahtumaan Helsingissä.

Hyväntekeväisyystapahtuman ideana oli kerätä lahjoituksia WWF Suomelle konkreettisiin ilmastotekoihin. Tapahtuman suojelijana toimi tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

 

Climate cycling 6 pyöräilijät
Climate cycling 2019 2

Pyöräretki vakavan asian puolesta hymy huulilla

Rudus osallistui ensimmäistä kertaa järjestettyyn Climate Cycling Helsinki -tapahtumaan. Vihreäpaitaiset ruduslaiset polkaisivat matkaan hymyssä suin auringon pilkahtaessa taivaalta. Sateeltakaan ei täysin säästytty, mutta se ei menoa haitannut. Matka taittui leppoisasti, luonnollisesti kauniita kaupunki- ja merimaisemia ihaillen.

Climate cycling 5 team

– Päätös mukaan lähtemisestä syntyi samantien eikä asiaa tarvinnut sen enempää pohtia. Ilmastonmuutoksen vastaisen työn tukeminen sekä yleensäkin matkan taittaminen pyörällä tuntui luonnollistakin luonnollisemmalta asialta, tuumaasivat Ruduksen joukkueen Paavo (ylhäällä kuvassa vas.), Terhi, Tanja, Merja ja Heli.

Osalle joukkueesta pyöräily onkin elämäntapa ja matka taittuu pyörällä työpaikalle kesät talvet.

Climate cycling rudus 2

Kuva (yllä): – Mikäs tässä pyöräillessä, kun ympärillä on mahtava porukka, uusi pyöräreitti ja sen upeat maisemat, toteavat Paavo (vas.), Terhi ja Tanja.


Tapahtumaan osallistumisella Rudus halusi tukea tärkeää työtä ilmastonmuutosta vastaan.

Ensimmäinen Climate Cycling Helsinki -tapahtuma pyöräiltiin pakettiin yli 70 osallistuneen joukkueen sekä noin 30 tukijatahon voimin. Noin 12 kilometrin lenkki eteni Helsingin keskustan kauneimpien reittien kautta, Kaivopuiston, Kruununhaan, Kaisaniemen ja Töölönlahden rantoja pitkin sekä ydinkeskustan läpi.

Rudus kiittää omaa joukkuettaan, koko tapahtuman järjestäjiä sekä kaikkia mukanaolijoita!

 


Lisätietoja:


Lue lisää WWF Suomen ja Ruduksen yhteistyöhankkeista:


Rudus luonnon monimuotoisuutta tukemassa:

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit