Ruduksen tallista pumppaamojen mersu

Halpaa ja pian uusittavaa vai kerralla kunnollista ja kestävää?
Rudus on tuotteistanut jäte- ja hulevesipumppaamonsa ja Rudus-pumppaamo antaa nyt järkevän vaihtoehdon myös pumppaamoille.
Rudus-pumppaamon yhtenä huomattavana etuna on sen materiaali: betoni kestää maan alla kovankin paineen eikä mene rikki. Jos pumpaamo lommahtaa, maa sen ympäriltä sortuu. Rudus-pumppaamo pysyy paikallaan ja pitää muotonsa kovankin roudan muokatessa maata.
Pumppaamon betonirunko kestää myös maanpäällistä, raskastakin liikennettä.
Esimerkiksi kaupungeissa on asennettu muovisia pumppaamoja katualueiden alle huonoin seurauksin.

Rudus-pumppaamo on pitkäikäinen ratkaisu paikkoihin, joissa maan muodot eivät riitä viettämään vesiä haluttuun suuntaan - niin kaupunkeihin, kuntiin kuin pientaloaluillekin.

Rudus-pumppaamo

Kuva (yllä): Rudus-pumppaamon runko on betonia, mikä tekee siitä kestävän ja turvallisen. Rudus-pumppaamo pysyy paikallaan ja pitää muotonsa maan alla kovassakin paineessa.

Pinnoite kestää jätevedet

Jätevesien käsittelyyn tarkoitettu Rudus-pumppaamo on pinnoitettu sisäpuolelta polyurealla, joka on kestävä ja joustava pinnoite.
Polyureapinnoite on tarpeen erityisesti jäteviemärien päädyissä, joissa tuuletus on heikko. Pinnoitteen ansiosta rikkikaasut eivät pääse syövyttämään betonia. Näin jätevesipumppaamossa yhdistyvät betoni- ja muovirakenteen parhaat puolet.
Kaikki Ruduksen vesienhallintatuotteet voidaan pinnoittaa polyurealla.

Laatua ja turvaa

Rudus-pumppaamon putkisto on haponkestävää terästä eli erittäin pitkäikäistä. Pumppu on saksalaista taattua laatua.
Jämäkkä Rudus-pumppaamo asennetaan helposti paikalleen pienen nosturin avulla. Mutta ensiasennus on myös viimeinen, kun kestävää pumppua ei tarvitse korjata eikä vaihtaa.
Rudus-pumppaamo on myös turvallinen. Pumppaamon voi huoltaa ja puhdistaa ilman pelkoa siitä, että sen runko rikkoutuisi.
Pumppaamoja tarvitaan hule- ja jätevesien ohjaamiseen paikoissa, joissa maan muodot eivät riitä viettämään vesiä haluttuun suuntaan.
Rudus-pumppaamo on pitkäikäinen ratkaisu niin kaupunkeihin, kuntiin kuin pientaloalueillekin.
Rudus-pumppaamo on VTT:n testaama ja CE-merkitty.

Tutustu lisää Rudus-pumppaamon aineistosta

Lisätietoja:

Rudus Oy
Myynti-insinööri Veli Pesonen
Betonituotetehdas, Lohja
0400 676137
veli.pesonen@rudus.fi