Kutsu Suomiehen luontopolkutalkoisiin 8.5., Hyvinkää

Tervetuloa luontopolkutalkoisiin keväisen ulkoilun merkeissä Hyvinkään Suomieheen 8.5. klo 17-19.

Suomiehen luontopolulla järjestetään talkoot, missä tehdään polun raivausta sekä muuta pientä huoltotyötä, kuten merkintöjen parantamista. Talkoopaikalla opastetaan tehtäviin ja jaetaan työhanskat. Osallistua voi vain tulemalla paikalle, mutta ennakkoon ilmoittautujille (6.5. mennessä) on tarjolla pientä talkooevästä.

Aika: 8.5. klo 17-19.
Tapaamispaikka
: Suomiehen luontopolku, Jukan Metsätiellä sijaitsevalla parkkipaikalla.
Järjestäjä: Hyvinkään Ympäristöfoorumi.

Katso lisätiedot sekä ilmoittautumisohjeet:

Hyvinkään Suomies on yksi Ruduksen Lumo-kohteista

Ruduksen soranotto Suomiehen alueelta päättyi vuonna 2014. Jälkihoitosuunnitelman tavoitteeksi asetettiin alueen maiseman laadun ja luonnon monimuotoisuuden parantaminen sekä virkistyskäyttömahdollisuuksien lisääminen. Hyvinkään Suomies on yksi Ruduksen Lumo-hankkeista. Alueelle on rakennettu luontopolku, joka johdattaa kävijät muotoillun luonnon ja ympäristötaiteen luokse.

Lue lisää Lumo-ohjelma ja Hyvinkään Suomies:

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit