Yhdyskuntatekniikan näyttely Jyväskylässä – Tule tapaamaan Ruduksen asiantuntijoita

Rudus on mukana Yhdyskuntatekniikan näyttelyssä Jyväskylässä 10.-11.5.2017. Tule tapaamaan Ruduksen asiantuntijoita ja keskustelemaan Ruduksen ratkaisuista liittyen rakennusprojektiisi. Ruduksen osastolla pääset tutustumaan uutuustuotteisiin: Piano-pihalaatta sekä rustikko-muurikivi, L-tukimuurielementti, Betoroc-murske ja BetoPlus-palvelu. Ruduksen tuotteet ja asiantuntijat löydät osastolta C267.


Näyttelyn yhteydessä järjestetään YT17 uutuustuote-kilpailu. Kilpailussa palkitaan tuomareiden valitsema YT17-uutuustuote sekä yleisön suosikkituote, jota näyttelyvieraat voivat äänestää kilpailuehdokkaista ensimmäisenä näyttelypäivänä. Rudukselta kilpailussa on mukana hulevesien hallintaan kehitetty ratkaisu, Hörppö.

Yhdyskuntatekniikka-näyttely on ammattilaisten kohtaamispaikka. Näyttelyn toteuttajina on yhdyskuntatekniikan keskeiset järjestöt ja esillä on yli 200 alan yritystä, yhdistystä ja oppilaitosta.

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit