Ruduksen messukevät jatkuu Helsingissä, Oulussa ja Tampereella

Rudus on mukana kevään messuilla Helsingin Messukeskuksessa Kevätmessuilla 6.-9.4., Ouluhallissa Rakentajamessuilla 7.-9.4. ja Tampereen Puutarhamessuilla 21.-23.4.2017.


Ruduksen osastolla voit tutustua uuteen rakentajille suunnattuun Kotipolku-verkkopalveluun. Kotipolulta rakentaja löytää parhaat ideat ja vinkit erilaisten betoni- ja kivituotteiden käyttöön eri rakennusvaiheissa. Kotipolkuun pääset tutustumaan osastollamme ja samalla voit tilata Kotipolku-uutiskirjeen sekä osallistua arvontaan, jossa palkintona on 200 €:n arvoiset Eco-tuolit. Katso lisää osoitteessa www.rudus.fi/kotipolku.

Osastoillamme saat lisäksi vinkkejä betonisten pihakivien käyttöön ja pihan suunnitteluun. Esillä on uutuustuotteet Onni ja Antikko –kivet sekä Torino-kivet ja Paasikko-kivistä rakennettu penkki.

Kevätmessut

Kevätmessuilla löydät ruduslaiset osastolta 6h60, olemme mukana myös Viihtyisä piha –osastolla sekä Kevätpuutarha- ja OmaMökki –tapahtumien yleiskoristelualueilla. Alueiden rakentamiseen on käytetty useita tuotteitamme, kuten uutuustuote Piano-kiveä sekä graniittilaattaa, Torino-kiviä ja suoraan tehtaalta saapuvaa uutuustuote Rustikkoa. Runsaasta valikoimastamme esillä on myös Muurikko-muurikivi, Louhikivi sekä leikkihiekkaa. Yleiskoristelualueen on suunnitellut Puutarhaetsivät.

Rakentajamessut

Oulun Rakentajamessut on rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen kevään päätapahtuma Pohjois-Suomessa. Ruduksen asiantuntijat löydät osastolta 228. Messuilla on laaja kattaus alan näytteilleasettajia, jotka osaavat auttaa suunnittelussa, materiaalivalinnoissa ja työvaiheissa. Lisätietoja messuista löydät osoitteesta www.pohjois-suomenmessut.fi

Puutarhamessut

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä Puutarhamessuilla Rudus on mukana yhteisosastolla Puutarhaetsivien kanssa. Puutarhamessut on Tampereen Supermessujen yksi kokonaisuus, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä oman puutarhan uudistamiseen ja rakentamiseen.

Messut on oiva paikka kerätä kaikki tarpeellinen tieto pieniin ja isoihin projekteihin ja tutustua uusiin tuotteisiin ja palveluihin. Tervetuloa!

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit