Rudus mukana Laurin talot -projektissa

Muusikko Lauri Ylönen on tehnyt uuden aluevaltauksen pientalojen suunnittelussa. Huhtikuussa MTV3-kanavalla alkaa Laurin talot -ohjelma, jossa seurataan neljän talon valmistumista. Rakentamisessa on käytetty myös Ruduksen tuotteita.

Laurin talot -ohjelma seuraa kymmenen jakson ajan kuinka Suomen menestyneimpiin muusikoihin lukeutuva Lauri Ylönen suunnittelee ja toteuttaa neljä Suomessa täysin ennen näkemätöntä taloa. Ylönen tunnetaan kansainvälisesti menestyneen Rasmus-yhtyeen laulajana ja lauluntekijänä.

Uutuussarjassa Lauri Ylönen suunnittelee talot rap-artisti Elastiselle, Duudsoneista tutulle Jarpille ja monitoimimies Aleksi Valavuorelle. Talojen rakentaminen aloitettiin viime vuonna ja nyt kodit alkavat valmistua. Talot sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Sipoossa ja Turussa.

– Taloissa on kokeiltu ja tutustuttu uusiin rakennustekniikkoihin ja tulevaisuuden asumiseen. Siinä on ollut tosi paljon opittavaa, eikä minulla ole vielä ihan hirveästi kokemustakaan ole kertynyt. Muutoksilta ja säädöltä ei siis ole voitu välttyä, Lauri Ylönen kertoo MTV3:n verkkosivuilla.

Sarjassa Lauri tutustuu myös erilaisiin tapoihin rakentaa ja ajatella asumista ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Sarja vie suomalaisen katsojan kotisohvilta paikkoihin, joissa he eivät ole koskaan käyneet ja esittelee sellaisia ratkaisuja asumiseen, niin älyteknologian, ekologisuuden kuin muotoilun kannalta, joista Suomessa ei ole vielä osattu edes haaveilla.

Rudus on toimittanut taloihin betonia, tierakenteisiin Betoroc-mursketta sekä pihalle laattoja. Tierakenteissa ja pihoissa käytettiin myös Ruduksen kiviaineksia.

Lisätietoja:

Rudus Oy
Betoni- ja kivimateriaalit Etelä-Suomi
Myyntijohtaja Tuomo Joutsenoja
tuomo.joutsenoja@rudus.fi

www.alvardag.com 

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit