Kevään messuilta uusia ideoita kesäpihoille

OmaPiha-messujen yleiskoristelualueella unenomainen puutarha toivottaa kevään tervetulleeksi ja kävijät lumoutumaan satujen maailmaan. Alueella on esillä Rudus Formenton mustaa Muurikko-muuria, Laineri-reunakiviä ja mustia betonilaattoja.

Puutarhauni-työpajoissa messukävijät pääsevät kokeilemaan istutus- ja viljelylaatikoiden rakentamista harkoista. Ruduksen harkkojen tuotepäällikkö Viivi Etholén ja pihakivien markkinointisuunnittelija Iia Suikki kertovat ja esittelevät miten hyödyntää harkkoja helppojen istutusten ja viljelylaatikoiden tekoon. Työpajat to-su klo 13-14, Puutarhauni-alue, halli 6.

 

Muut osastot, joilla voit tutustua Ruduksen tuotteisiin ovat:

Suomen Kivipiha Oy – osasto 6m100
Osastolla ovat esillä kajo-sävyiset Tosca-laatat ja hiekanruskeaa muurikiveä.

Viihtyisä Piha – osasto 6h99
Tule tutustumaan osaston monipuoliseen piharakentamisen tarjontaan. Osastolla mm. Verona-kivet, Torino-kivet ja Laineri-reunakivi sekä ulkosohva ja kesäkeittiö muurikivillä toteutettuna. Tapaa Ruduksen edustajia myös tällä osastolla.

Pro Suihkulähde Oy – osasto 6m101
Tutustu uusiin musta- ja harmaavärisiin profiloitupintaisiin pihalaattoihin vesiaiheisessa puutarhassa.

Terassi-lehti – osasto 6c89
Terassi-lehden osastoa piristävät kirkkaan keltaiset Kartanokivet. Istahda seuraamme Paasikko-penkille ja nappaa mukaasi hyvää luettavaa! Osastolla Ruduksen edustaja kaikkina päivinä.

 

Oulun Rakentajamessut Ouluhallissa 15.-17.4.

 

Oulussa 15.-17.4. järjestettävillä Rakentajamessuilla ruduslaiset ovat rakentaneet kesäkeittiön osastolle 282. Ouluhallissa järjestettävät messut ovat erinomainen rakentajien ja remontoijien kohtauspaikka, sekä tilaisuus tiedon, ideoiden ja materiaalien hankkimiseen.

Ruduksen messuosastolle on tänä vuonna luotu kesäkeittiö, jonka yksityiskohdista vierailijat voivat löytää ideoita ja vinkkejä omiin projekteihinsa. Osastollamme kävijät pääsevät tutustumaan monipuolisiin pihakivi- ja muuriratkaisuihin, pihakivien värimalleihin sekä muihin betonituotteisiin. Erilaisia kiviaineksen toimitustapoja, mm. uudet hihna- ja kouratoimitusvaihtoehdot esitellään lyhyillä videoilla. Tule keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa ja kysymään vinkkejä omaan projektiisi.