Tapahtuma täynnä energiaa

Ruduksen osastolla ovat esillä kiviainekset, kierrätystuotteet, betonit ja betoniset elementit, joita kaikkia tarvitaan tuulipuistojen ja niihin liittyvien sähköverkkojen rakentamiseen. Esimerkiksi rakenteilla olevassa Kalajoen Tohkojan tuulipuistossa ja siihen liittyvän sähkönsiirtoverkon rakentamisessa  käytetään Ruduksen valmisbetonia, perustuselementtejä ja kaapelikouruja sekä tietysti asiantuntemusta.

Vaasa Wind Exchange & Solar –tapahtuman avaa tiistaina 15.3. Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen puheenvuorollaan ’ Europe needs more renewables, more grids’. Päivien aikana kuullaan myös monia muita mielenkiintoisia puheenvuoroja energia-alan ammattilaisilta.

Tapahtuman tärkeintä antia osallistujille ovat toimialan kuulumiset alan asiantuntijoiden kesken sekä päättäjien, yhteistyökumppaneiden ja kollegojen tapaaminen. Päivien aikana on hyvä mahdollisuus rakentaa ja vahvistaa toimijoiden keskinäisiä verkostoja, sekä tutustua alan markkinoihin ja mahdollisuuksiin Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Lisätietoa Ruduksen tuulivoimatuotteista antavat:

Aluejohtaja Jari Lehtonen, p.020 447 6205, jari.lehtonen@rudus.fi

Myyntipäällikkö Eemeli Kaasinen, p. 020 447 4382, eemeli.kaasinen@rudus.fi

 

Lisätietoa tapahtumasta ja tuulivoimasta

http://energyvaasa.vaasanseutu.fi/energyweek/

www.tuulivoimayhdistys.fi