Rudus näkyvästi esillä Betonipäivillä

Tänä vuonna yhtenä Betonipäivien teemana on kiertotalous kivirakentamisessa, josta seminaarissa on puhumassa kierrätystoiminnan tuotepäällikkö Jani Pieksemä, aiheenaan kierrätyskiviaineksen valmistus ja käyttö. Valmisbetonin kehityspäällikkö Vesa Anttila puolestaan kertoo omassa puheenvuorossaan lattiabetonin valinnasta eri käyttökohteisiin.

Näyttelyalueella voi tutustua Ruduksen LUMO-ohjelmaan sekä betonin kierrätykseen. Luonnon monimuotoisuuden turvaamisesta osana rakennustuoteteollisuuden liiketoimintaa on paikalla kertomassa ympäristöinsinööri Maiju Räsänen.

Tilaisuudessa julkistetaan myös Betonijulkisivuarkkitehtuurikilpailun voittaja ja juhlitaan Suomen Betoniyhdistyksen 90-vuotista olemassaoloa. Alun perin uuden materiaalin tunnetuksi tekemiseksi perustettu yhdistys on tänä päivänä laaja, alan asiantuntijoista koostuva aktiivinen betonitekniikan kehittäjä ja valistustyön tekijä.

Suomen Betoniyhdistys ry:n betonialan toimijoille suunnatut vuosittaiset Betonipäivät järjestetään lokakuun 29. päivänä Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa.