Turtolan Kaivin Oy tekee ja vaatii laatua

– Urakoitsija vastaa rakentamisen laadusta. Siksi meille on tärkeää, että voimme luottaa kiviainesten toimittajaamme, sanoo työpäällikkö Juha Mikkonen Turtolan Kaivin Oy:stä.

Turtolan Kaivin on yli 20 vuotta Pirkanmaalla toiminut maanrakennusalan yritys. Nykyisin se on keskittynyt lähinnä infrarakentamisen kokonaisurakointiin. Keväällä 2015 isoimpia urakoita on Nokialla Yrittäjäkadun ja Välimäenkadun liittymä, urakka-arvoltaan 1,2 miljoonaa euroa, sekä vesihuoltolinja Tampereen Rauhaniemessä.
Turtolan Kaivin työllistää 15 alan ammattilaista ympäri vuoden ja kesällä viitisen enemmän. Pääasiassa kiviaineksia otetaan Ruduksen Nokian ja Tampereen Sorilan toimipisteistä.

– Arvostan ennen kaikkea Ruduksen tuotteiden laatua ja tapaa toimia. Voin luottaa saavani sitä, mitä tilaankin. Työmaat ovat hyvin hektisiä eli tilaustenkin pitää pyöriä aina ajallaan. Ruduksen kanssa asiat sujuvat suunnitellusti, Juha Mikkonen kiittelee.

Ympäristöön liittyvät asiat ovat tärkeitä niin Rudukselle kuin Turtolan Kaivimellekin.

– Vastuu ympäristöstä vaikuttaa meillä jo toimittajien valintaan, Juha Mikkonen toteaa.

– Meille materiaalien hyötykäyttö on tärkeää. Yhdessä kumppanien kanssa mietitään, miten mahdolliset jätteet voidaan lajitella tai jatkojalostetaan. Ympäristöstä huolehtiminen on todellinen win win -tilanne.

Lue lisää toukokuussa ilmestyvästä Betoni&Kivi –lehdestä.