Tiedotteet medialle

Uusiola – Kiertotalouden keskipiste Vantaalla

Uusiola on Vantaalla sijaitseva kiertotalouden keskipiste, jossa toimivat maamme kunnianhimoisimmat kiertotalouden yritykset: Vantaan Energia, Remeo ja Rudus.
Uusiolassa tehdään työtä ilmastonmuutoksen hidastamisen ja luonnonvarojen kunnioittamisen eteen. Uusiola on alueena uusi ja on syntynyt alueella sijaitsevien yritysten yhteistyöstä. Nimi Uusiola viittaa positiivisiin ilmastovaikutuksiin, joita alueella toimivat yritykset saavat yhdessä aikaiseksi.

...

Suomiehen alue Hyvinkäällä kokonaan kaupungin omistukseen: ”Jatkaa ihmisten ilona”

Ruduksen entinen Suomiehen soranottoalue Hyvinkäällä on muuttunut luontonähtävyydeksi ja sinne rakennetusta luontopolusta on tullut jopa elämyksellinen ulkoilukohde. Suomiehen alue on nyt siirtynyt kokonaan Hyvinkään kaupungin omistukseen. – Alue jatkaa ihmisten ilona, toteaa ympäristötoimenjohtaja Mika Lavia.

...

Betoroc-murske hiilinegatiivinen: Espoonväylän rakentamisessa valtava päästösäästö

Kierrätetystä betonista valmistettu Betoroc-murske on tutkitusti hiilinegatiivinen. Pian valmistuvassa Espoonväylän ensimmäisen vaiheen urakassa käytettiin Ruduksen valmistamaa Betoroc-mursketta noin 35 000 tonnia. Laskelmien mukaan sen käytöllä säästettiin hiilidioksidipäästöjä saman verran kuin niitä aiheutuisi ajettaessa henkilöautolla kolme miljoonaa kilometriä.

...
 1 2 3  ...   

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija
Rouvinen Sari
020 447 7391

Markkinointipäällikkö
Maisematuotteet
Suikki Iia
020 447 4660