Tiedotteet medialle

Yritysmaailma tarvitsee edelläkävijöitä luontokadon torjuntaan

Viikko sitten juhlittiin Rudus LUMO -ohjelman taivalta ja luonnon monimuotoisuutta, jonka eteen Ruduksella on tehty työtä jo kymmenen vuotta. Vaikka muisteltiin menneitäkin, niin katse on vahvasti tulevaisuuteen. Haasteissa ja tasoissa löytyy, ja kenties yksi monista tärkeistä kysymyksistä on, miten voidaan onnistuneesti huomioida samoilla toimenpiteillä sekä luontoarvot että ilmastovaikutukset.

...

Myransbäckenin puro kunnostettiin Siuntiossa – WWF ja Rudus yhteistyössä jo neljä vuotta

WWF Suomi, Uudenmaan ELY-keskus ja paikalliset maanomistajat kunnostivat yhteistyössä puroa Siuntion Kirkkojoella. Kunnostuksen tavoitteena on parantaa puroelinympäristöä enemmän virtavesilajistolle soveltuvaksi pohjakynnysten ja eroosiosuojausten avulla sekä avata kaloille kulkuyhteys yläpuolisille elinalueille. Rudus lahjoitti kohteen toteutukseen käytetyn kivimateriaalin.

...

Rudus LUMO -ohjelman pilotti Noro näyttää: Tämä on hyvä alku

Ajuruoho, kissankäpälä, mäkitervakko ja monta muuta harvinaista kasvia ovat löytäneet uuden kasvuympäristön Ruduksen vanhalla Noron soranottoalueella. Noro on yksi kymmenvuotiaan LUMO-ohjelman piloteista.

– Hyvältä näyttää ja tulokset osoittavat, että työtä luonnon monimuotoisuuden edistämiseksi on syytä jatkaa, sanoo Villi vyöhyke ry:n puheenjohtaja Jere Nieminen.

...
 1 2 3  ...   

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija
Rouvinen Sari
020 447 7391

Markkinointipäällikkö
Maisematuotteet
Suikki Iia
020 447 4660