Rudus vahvistaa liiketoimintaostolla Etelä-Suomen kiviainesliiketoimintaansa

Rudus Oy on sopinut TerraWise Oy:n Etelä-Suomessa toimivan kiviainesliiketoiminnan ostamisesta 13.5.2022 allekirjoitetulla sopimuksella. TerraWisen Etelä-Suomen kiviainesliiketoiminta siirtyy Ruduksen omistukseen kesän 2022 loppuun mennessä.

Rudus Oy on kivipohjaisten rakennusmateriaalien ja ratkaisujen markkinajohtaja ja osaaja rakennustuoteteollisuudessa Suomessa. ”Yrityskauppa täydentää Ruduksen kiviainesliiketoimintaa sekä vahvistaa ja laajentaa erityisesti pääkaupunkiseudun palvelutarjontaamme. Liiketoimintakauppa on johdonmukainen jatko kyseisen liiketoiminnan kasvupolulla”, toteaa Ruduksen toimitusjohtaja Mikko Vasama.

”Olemme tyytyväisiä kiviainesliiketoimintamme uuteen kotiin, joka luo puitteet liiketoiminnan pitkäjänteiselle kehittämiselle ja antaa TerraWiselle lisää mahdollisuuksia keskittyä projektiliiketoimintojen kehittämiseen. TerraWisessä ja Ruduksessa yhdistyvät sama rehti yhdessä tekemisen meininki, jonka keskiössä on vastuullisuus ja asiakkaista huolehtiminen. TerraWisen ammattilaisten osaaminen tuo hyvän lisäpanoksen Ruduksen laajaan ja laadukkaaseen kiviainesperheeseen”, sanoo TerraWisen toimitusjohtaja Pasi Kailasalo.

TerraWisen kiviainestoiminnasta tulee osa Ruduksen laajaa palvelukokonaisuutta ja yrityskaupan myötä 35 ammattilaista siirtyy osaksi Rudus-konsernia.

Lisätietoja yrityskaupasta:

  • Mikko Vasama, toimitusjohtaja Rudus Oy p. 020 447 4046
  • Pasi Kailasalo, toimitusjohtaja TerraWise Oy p. 050 057 9414