Nimitysuutisia Ruduksessa maaliskuussa 2020

Rudus on jälleen saanut uusia kuin tuttujakin vahvistuksia rautaisten ammattilaisten joukkoon. 

Sydämellisesti tervetuloa Ruduksen riveihin ja menestystä uusiin tehtäviin.

 

Kierrätys-toimiala

Henri Kylä-Utsuri on nimitetty 30.3.2020 alkaen tuotantopäälliköksi Ruduksen Kierrätys-yksikköön. Henrin vastuulla on betonin kierrätyksen tuotantopäällikön tehtävät. Henri onkin useimmille jo tuttu, sillä hän palasi takaisin Rudukselle tuttuun tiimiin.

Betoni- ja kivimateriaalit -toimiala

Jani Saaranen on nimitetty 9.3.2020 alkaen kunnossapidon työnjohtajaksi Etelä-Suomen valmisbetonin kunnossapitoyksikköön. Janin vastuulla on pääkaupunkiseudun valmisbetoniasemien kunnossapidon työnjohtotehtävät.

CRH Finland Oy

Antti Nurmi on nimitetty maaliskuussa 2020 tietohallintojohtajaksi, va. hoitamaan tehtävää vuoden 2020 loppuun saakka. Antti työskentelee CRH Finland Oy:ssä, jonka liiketoimintaan kuuluu erilaisten hallintopalvelujen tuottaminen CRH-konsernin suomalaisille tytäryhtiöille.

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit