Rudus ja Cubis sähkö- ja tietoverkkoalan Verkostomessuilla 23.-24.1.

​Joka toinen vuosi järjestettävät Verkostomessut on Suomen suurin sähkö- ja telealan messutapahtuma. Rudus on tänä vuonna mukana ensimmäistä kertaa yhdessä CRH-yhtiö Cubis Systemsin kanssa. 

Energiarakentamisen sektori on ollut infra-tuoteryhmän eniten kasvava tuoteryhmä, ja tällä hetkellä yksi kolmesta suuresta tuotesektorista. Vaikka Rudus on pitkään toiminut energiarakentamisen kentässä ja alan tuotteiden toimittajana, Verkostomessut nähdään hyvänä tilaisuutena esitellä tuotteita ja luoda uusia kontakteja sekä tehdä tutuksi Cubis-tuoteperhettä laajalle asiakaskunnalle. Messuilla tavataan myös jo olemassa olevia asiakkaita ja sidosryhmiä.

 

Verkostomessut 2019 rudus ja cubis

Messut järjestetään Tampereella 23.-24.1.2019 ja tapahtuman kävijäkunta koostuu yli 5000:sta alan ammattilaisesta. Messut tarjoavat kattavasti tietoa alan tulevaisuuden mahdollisuuksista ja ratkaisuista, joilla teollisuus, yhteiskunnan infra sekä kotitaloudet pysyvät toimintakykyisinä.

Tapahtuma vaatii rekisteröitymisen ja on maksuton, tervetuloa!

Lisätietoja:

Riku Pennanen
Myyntijohtaja, Infratuotteet ja kunnallistekniset tuotteet, Rudus Oy
Puh. 020 447 4437
riku.pennanen@rudus.fi

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit