Rudus, 'A CRH Company' - emoyhtiö CRH näkyväksi

Ruduksen logo on uudistunut sen yhteyteen lisätyllä viitteellä ’A CRH Company’. 

Rudus uusi logo

Muutos on osa CRH:n globaalia brändiuudistusta CRH:n maailmanlaajuisen näkyvyyden sekä tunnettuuden vahvistamiseksi. Rudus on kuulunut rakennusmateriaaliteollisuudessa toimivaan CRH-konserniin vuodesta 1999.

Ruduksen logo CRH-viitteellä ilmestyy vaiheittain eri aineistoihin ja verkkopalveluihin sekä aikanaan toimipisteille ja kuljetuskalustoon. Näin Rudus näkyy osana maailmanlaajuista menestystarinaa.

Ruduksen vahva perusta osaavana, luotettavana ja vastuullisena yhteistyökumppanina sekä monien mahdollisuuksien työnantajana saa näkyväksi sekä puolin ja toisin vahvistukseksi tämän kansainvälisen ulottuvuuden.

 


CRH lyhyesti

CRH on yksi johtavista rakennusmateriaaliteollisuuden toimijoista maailmassa. CRH toimii 32 maassa, sen palveluksessa on 85 000 henkilöä yli 3 600 toimipisteessä. Pääkonttori sijaitsee Irlannissa. Liikevaihto vuonna 2017 oli 27,6 miljardia euroa. 

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit