Rudus työturvallisuuskilpailun kärkijoukossa

Työturvallisuuskilpailun palkinnot jaettiin kesäkuun alussa.
– Betoniteollisuuden jo yhdeksättä kertaa järjestetyssä valtakunnallisessa työturvallisuuskilpailussa finalistijoukko oli jälleen kerran entistäkin korkeatasoisempi ja voittajan valinta siten hankalampaa. On kuitenkin mahtavaa todeta turvallisuustason ja ‐kulttuurin menevän jatkuvasti eteenpäin, totesi kilpailun tuomariston vetäjä, toimitusjohtaja Jussi Mattila Betoniteollisuus ry:stä.

Ruduksen Rauman valmisbetonitehdas sekä Ruduksen Tampereen betonituotetehdas edustivat molemmat erittäin korkeaa työturvallisuuden tasoa ja ylsivät kilpailun loppusuoralle kolmen kärkeen.
– Nämä parhaat tehtaat jälleen osoittivat, että nolla tapaturmaa on aivan saavutettavissa oleva tavoite kaikille muillekin tehtaille, korostaa kilpailun tuomaristoon kuuluva Rakennusliiton puheenjohtaja Matti Harjuniemi.

Kilpailun voittajaksi valittiin Parman Ruskon elementtitehdas.

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit