Ruduksen betonitoimitusten seurantaan MOBILEjobsite – käytössä pilottiasiakkailla

Rudus tarjoaa betonitilausten ja –toimitusten seurantaan mobiilisovelluksella toimivan palvelun pilottivaiheessa mukana oleville asiakkailleen. MOBILEjobsite-palvelussa asiakas pystyy seuraamaan puhelimellaan tai tabletillaan tilauksen kulkua reaaliaikaisesti kartalta ja saa näin tiedon arvioidusta betonitoimituksen saapumisajankohdasta työmaalle.

Palvelussa näkyvät kaikki jo toimitetut sekä toimitettavat betonitilaukset. Lisäksi asiakkaat voivat tehdä sovelluksen kautta tilausehdotuksen; tieto tilauksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä lisätietoineen välittyy suoraan asiakkaan sovellukseen.

Toimitusten tila helposti älylaitteella reaaliajassa

Asiakkaiden palaute MOBILEjobsiten käytöstä todistavat palvelun hyödyt. Sovelluksen käyttöönotto ja käyttö on helppoa. Asiakas saa tiedon betonitoimitusten tilasta reaaliaikaisesti; missä autot liikkuvat, onko toimitus lähtenyt tehtaalta, milloin toimitus saapuu työmaalle, paljonko betonia on jo toimitettu työmaalle jne. Ajantasainen tieto toimituksista on hyödyllistä asiakkaalle työmaan toimintojen suunnittelussa esimerkiksi aikataulujen muuttuessa. Lisäksi palveluun tallentuneet toimitusajankohdat on helppo tarvittaessa tarkistaa jälkikäteen.

Sovellus on tällä hetkellä käytössä muutamalla Ruduksen asiakkaalla pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

Mitä seuraavaksi?

MOBILEjobsite on saanut asiakkailta hyvää palautetta sekä kehitysehdotuksia, joista osa on jo toteutettu pilotin aikana. Palvelun käytön laajentamista sekä sovelluksen jatkokehitystä kartoitetaan parhaillaan. Sovellus on nyt saatu vakaaksi ja toimivaksi, ja mahdollisuudet käytön laajentamiseen ovat olemassa.

Mobilejobsite käyttöliittymän näkymät

Yllä kuvat MOBILEjobsite-sovelluksen käyttöliittymästä, missä näkymät tilauksista sekä tilauksen tarkoista tiedoista.


Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Mika Moisander, mika.moisander@rudus.fi, puh. 020 447 6807

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit