Ruduksen Etelä-Suomen pumppausliiketoiminta on myyty Betomikille

Rudus Oy on myynyt Etelä-Suomen valmisbetonin pumppausliiketoiminnan Betomik Oy:lle. Liiketoimintakaupassa Betomik Oy:lle siirtyi pumppausliiketoiminnassa työskentelevä henkilöstö sekä liiketoimintaan liittyvä käyttöomaisuus kuten pumppuautot jne.

Kauppa mahdollistaa entistä paremman ja monipuolisemman palvelun valmisbetoniasiakkaille. Yhteistyö pumppaustoiminnan osalta jatkuu Betomikin kanssa ja pumppaustoimintaa tullaan myös kehittämään yhteistyössä.

Betomik vastaa jatkossa pääkaupunkiseudun betonipumppausten ajojärjestelyistä, betonipumppauksista ja tekee Betomikin ja aliurakoitsijoiden väliset aliurakoitsijasopimukset. Itä-, Länsi- ja Pohjois-Uusimaalla pumppaustoiminta jatkuu kuten ennenkin.

Valmisbetonitilaukset hoitaa jatkossakin Etelä-Suomen palvelukeskus. Pumppaustoiminnan myyminen ei tule vaikuttamaan betonin tilaamiseen Rudukselta.

Lisätietoja:

Rudus Oy

Tuotantojohtaja Pasi Huttu, puh. 050 407 6383
Liiketoimintajohtaja Mikko Vasama, puh. 050 357 0383

Betomik Oy

Toimitusjohtaja Mikko Ikonen, puh. 044 505 0504

 

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit