LujaBetomixille iso valmisbetonitilaus Pietarissa

Lujabetonin ja Ruduksen yhteisomistuksessa oleva yritys, Venäjän markkinoilla toimiva LujaBetomix, on saanut jälleen suuren valmisbetonitoimituksen, nyt Lemminkäisenurakoimiin kahteen kerrostalokohteeseen Pietarissa. Suurkohteisiin menee betonia yhteensä reilut 115 000 kuutiota.

Kauppa on LujaBetomixille merkittävä ja volyymiltään poikkeuksellisen suuri. Kyseessä on Lemminkäisen urakoimat kaksi asuinkerrostaloa, joissa on kerrosneliöitä yhteensä 170 000 m2.

– Pystymme uskottavasti tarjoamaan näin suuren toimituksen, sillä yhteisyrityksemme seitsemän tehtaan verkosto voi toimittaa betonia useilta tehtailta yhtä aikaa tarpeen vaatiessa, sanoo Ruduksen tuotantojohtaja Pasi Huttu.

– Kauppa on LujaBetomixille ihanteellinen, sillä toimiminen luotettavan urakoitsijan kanssa minimoi luottoriskiä. Lemminkäinen on meille iso ja luotettava asiakas, jonka kanssa teemme mielellämme yhteistyötä, sanoo Lujabetonin valmisbetoniyksikön johtaja Markus Haatainen.

Lemminkäisen Venäjän rakentamisesta vastaavan Juha Vätön mukaan rakentamisen markkina Venäjällä on haastava ja arvaamaton. Laadun, toimitusten ajantasaisuuden sekä hinnan varmistaminen on ensiarvoisen arvokasta.

– Meidän on pystyttävä luottamaan täsmällisiin toimituksiin ja aikatauluihin. Arvostamme LujaBetomixia, jonka kanssa olemme saaneet tehdä hedelmällistä yhteistyötä aiemminkin, Vättö korostaa.

Betonitoimitukset alkavat joulukuussa. Talojen on määrä valmistua vuonna 2018.

Lisätietoja:

Rudus Oy
tuotantojohtaja Pasi Huttu
p. 050 407 6383
pasi.huttu@rudus.fi

Lujabetoni Oy
valmisbetoniyksikön johtaja Markus Haatainen
p. 044 585 2476
markus.haatainen@luja.fi