Uudet tuotteet ja toimitusvaihtoehdot Ruduksen verkkokaupasta

Sorakauppa.fi:stä saa nyt kätevästi ostettua kiviainesten lisäksi myös multaa ja kuoriketta. Perinteisten nuppi- ja kasettitoimitusten lisäksi verkkokaupan toimitusvaihtoehdoista löytyy nyt myös hihna- ja koura-autotoimitukset sekä suursäkeissä toimitettavat tuotteet. Palvelun toimintalaajuus kattaa Uudenmaan alueen. Katso alta video kasettitoimituksesta

Uudet toimitusvaihtoehdot

Hihna-autot soveltuvat muun muassa sokkelin täyttämiseen, salaojituksiin sekä sellaisiin paikkoihin, jonne lava-autoilta purkaminen on melkein mahdotonta, kertoo myyntijohtaja Janne Paaso. Hihna-autoilla pystytään kuljettamaan lähes kaikenlaista kiviainesta, jonka maksimiraekoko on 32 mm. Katso tästä video hihnatoimituksesta

Koura-autotoimitus soveltuu vaativiin kohteisiin, esimerkiksi kun on tarve purkaa maa-aines yli aidan tai pensaiden. Kourien ulottuvuus on noin 10-15 metriä molemmille autonsivuille ja noin 10 metriä ylöspäin. Kourilla voidaan purkaa materiaaleja esimerkiksi suoraan matalalle katolle. Hihna-autoista poiketen koura-autoilla voidaan toimittaa myös suurempaa mursketta, multaa ja kuorikkeita, lisää Paaso.

Kiviaineksia, multaa ja haketta voi tilata nyt myös suurisäkkitavarana. Tutustu Ruduksen uusiin tuotteisiin ja toimitusvaihtoehtoihin www.rudus.fi/kauppa/