PS-Tasotyö – kuopiolaisen asumisen parempi vaihtoehto

PS-Tasotyö Oy on kymmenen vuotta Kuopiossa toiminut, perustajaurakointiin erikoistunut rakennusliike. Koko toimintansa ajan yritys on tehnyt yhteistyötä myös Ruduksen kanssa.

PS-Tasotyö on vakiinnuttanut asemansa kuopiolaisessa asuntotuotannossa. Ensin yritys oli keskittynyt vain rivitalojen perustajaurakointiin, mutta tänä vuonna toiminta laajenee myös kerrostaloihin. Saaristokaupunkiin rakennetaan hyvälle paikalle kaksi erillistä kerrostaloa, joissa on yhteensä 56 asuntoa.

– Meillä on suunnitelmat vielä kesken, mutta ennakkomarkkinoinnissa varattiin jo puolet asunnoista. Rakentamaan aletaan heti, kun saadaan kunnallistekniikka tontille, PS-Tasotyön toimitusjohtaja Markus Pohjonen sanoo.

 

Laatu käy kaupaksi

PS-Tasotyö on tehnyt vakuuttavaa tulosta. Omia työntekijöitä on reilut 30, ja liikevaihto viime vuonna 13 miljoonaa euroa. Markus Pohjonen valittiin toissa vuonna Vuoden nuoreksi kuopiolaisyrittäjäksi. Palkinnon perusteissa todetaan, että yritys on kasvanut nopeasti ja kannattavasti ja saanut asiakkailta kiitosta erinomaisesta työnjäljestä.

– Olemme pieni ja joustava toimija. Tuotteen on oltava hyvä, jotta se käy kaupaksi. Pyrimme siihen, että meillä asuntojen pintamateriaalit aina hieman paremmat kuin kilpailijoilla. Olemme myös ennakkoluulottomasti valinneet vaihtoehtoisia materiaaleja, joista tulevat asukkaat saavat valita, Markus Pohjonen kuvaa yrityksensä valtteja.

 

Palvelua arvostetaan

Markus Pohjosen mukaan PS-Tasotyö Oy on hankkinut talonrakennustyömailleen valmisbetonit Rudukselta koko toimintansa ajan. Kiviaineksiakin on ostettu Rudukselta säännöllisesti.

Vuosittain PS-Tasotyö käyttää noin tuhat kuutiota valmisbetonia.

Yhteistyö Ruduksen kanssa sujuu hyvin ja yhdessä mietitään myös toiminnan kehittämistä, kuten mobiilipalveluja.

Pohjonen tietää kokemuksesta, miten asiakkaat ovat tyytyväisiä saadessaan normaalia laajempaa palvelua.

– Meillä on oma kiinteistönvälitys, joka ottaa myyntiin myös meidän asiakkaittemme vanhat asunnot. Palvelua on kehuttu erinomaiseksi.