Rudus vahvistaa kiviaines- ja kierrätysliiketoimintaansa ostamalla SepeliTekniikka Oy:n

Rudus Oy on 2.4.2024 sopinut valtakunnallisen murskaus- ja louhintaliiketoimintaa harjoittavan SepeliTekniikka Oy:n ostamisesta. Rudus Oy on kivipohjaisten rakennusmateriaalien ja ratkaisujen markkinajohtaja ja osaaja rakennustuoteteollisuudessa Suomessa. 

Yritysosto täydentää Ruduksen murskausurakoinnin osaamista sekä vahvistaa ja laajentaa kokonaispalvelutarjontaa erityisesti Etelä-Suomessa. Lisäksi osto vahvistaa kivipohjaisten rakennusmateriaalien kierrätysliiketoimintaa Kaakkois-Suomen alueella.

”SepeliTekniikan oston myötä Rudus jatkaa kasvuaan ydinliiketoimintojemme strategian mukaisesti. Olen erittäin tyytyväinen kaupan toteutumisesta ja on todella mukavaa toivottaa uudet ammattilaiset tervetulleiksi Rudukseen. Näen tässä paljon potentiaalia tulevaisuutta ajatellen, sillä pystymme parantamaan ratkaisuja, joita voimme tarjota asiakkaillemme, kommentoi Ruduksen toimitusjohtaja Mikko Vasama.

"Yritysosto on jatkoa kyseisten liiketoimintojen kasvupolulle", toteaa Ruduksen kiviaines- ja kierrätysliiketoimintojen johtaja Ville Routama.

"Olemme tyytyväisiä yrityskauppaan, joka luo puitteet liiketoiminnan pitkäjänteiselle kehitykselle ja antaa henkilöstöllemme lisää mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen. SepeliTekniikan ammattilaisten osaaminen on positiivinen lisä Ruduksen laajaan ja korkealaatuiseen kiviainesperheeseen", sanoo SepeliTekniikan toimitusjohtaja Mikko Ruuskanen.

SepeliTekniikka Oy tulee osaksi Ruduksen laajaa toimintaa, ja yrityskaupan myötä kaikki työntekijät siirtyvät osaksi Rudus-konsernia. Toiminta jatkuu toistaiseksi SepeliTekniikka Oy:n nimellä.


St ja rudus ryhmäkuva 2 4 2024

Kuva: Allekirjoitustilaisuuden jälkeen ryhmäkuvassa vasemmalta katsoen SepeliTekniikan tuotantopäällikkö Jarko Volanen ja toimitusjohtaja Mikko Ruuskanen sekä Rudukselta toimitusjohtaja Mikko Vasama, kiviaines- ja kierrätysliiketoimintojen johtaja Ville Routama ja talousjohtaja Markku Mikkola.


Lisätietoja yrityskaupasta:

  • Mikko Vasama, toimitusjohtaja Rudus Oy, p. 020 447 711
  • Ville Routama, johtaja Rudus Oy p. 020 447 7210
  • Mikko Ruuskanen, toimitusjohtaja SepeliTekniikka Oy p. 0400 385 007

 

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit