Betoni

Betonin valmistus, logistiikka ja laadunvarmistus on hiottu Ruduksessa palvelemaan asiakasta varmasti ja vastuullisesti. Yrityksen yli 50 valmisbetonitehtaan toimitussäde kattaa lähes koko maan. Tutustu ohessa eri betonilaatuihin sekä palveluihin ja pyydä tarjous.

AJANKOHTAISTA: Rudus Vihreä betoni

Ruduksen Vihreiden betoneiden valmistaminen ja käyttäminen tuottavat mahdollisimman vähän hiilidioksidipäästöjä. Ne suunnitellaan aina kohdekohtaisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita. Vihreää betonia käyttämällä päästöjä voidaan helposti vähentää 20-50 prosenttia ja joissakin tapauksissa vielä huomattavasti enemmän. Tulevaisuus on hyvissä käsissä, kun rakennat Ruduksen Vihreällä betonilla.
 
Koko Ruduksen toimintatapa tukee ympäristöstä huolehtimista. Sen lisäksi, että minimoimme betonin valmistuksessa syntyvät hiilidioksidipäästöt, olemme tehneet koko rakentamisen ketjusta kestävää kehitystä vahvistavan prosessin.

Ruduksella on kestävää kehitystä vahvistava koko rakentamisen ketju raaka-ainetoimituksista aina betonin kierrätykseen asti. Lisäksi laaja toimipisteverkosto minimoi kuljetuksista aiheutuvat päästöt.

Tutustu tarkemmin Ruduksen toimintatapaan sekä Vihreään betoniin:


Paikallarakennetun asuinkerrostalon vaiheet

Katso video Kestävä Kivitalo paikallarakentaen: