Ratatuotteet

Tutut ja turvalliset tuotteet radalle! Metrot, raitiotiet, junaradat perustetaan ja ehostetaan tehokkaasti laajalla tuotevalikoimallamme.

Metrotunneli

Ratajohtopylväiden perustukset

Ratajohtopylväsjalustat jakautuvat AI-, AP-, AR- sekä VHM-jalustoihin niiden käyttökohteen mukaan. Ratajohtopylväsperustuksen tyyppi esitetään kohteen suunnitelmissa. Valikoimasta myös modifioidut ja erikoispylväiden perustukset (kuten raitioteiden pylväsperustukset), sekä erilaisten turvalaitteiden perustukset. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

 

Laiturielementit

Henkilölaiturielementtejä käytetään asemilla ja pysäkeillä.
Käytettävät henkilölaiturielementit ovat tyyppiä A tai B. 

 

 

Kaapelikanavat ja kaivot

Rautateiden kaapelikanavat K-6, K-2 ja K-4, metron kaapelikanavat ja kannet vakiomitoilla tai modifioituna. Kestävät, valmiit ja edulliset kaapelikaivoratkaisut ratojen varsiin. 

 

 

Rautatiesillan kulmatukimuurielementit

Rautatiesillan tukimuurielementtejä saatavana teräväkulmaisena sekä pyöreäkulmaisena (vasen ja oikea). Suorat elementit sekä muut mitat erillisen tilauksen mukaan. Korkeudet h = 850, 1100, 1300, 1500 mm.

  

 

Putket ja kaivot

Hulevesien hallintaan radalla, Ruduksen laadukkaat putki- ja kaivotuotteet.

Lisää tietoa hulevesien hallinnasta: http://www.rudus.fi/suunnittelijalle/hulevesi 

 

 

 

Kiristyspainot Harusankkurit Siirtymälaatat ja massiivilaatat

Isot, pienet, erikoiset tai standardit. Määrällä ei ole väliä, toteutamme kaikki tarvittavat betonituotteet tilaajan toiveiden mukaisesti!

 

 

Kiviainekset

Sepelit, murskeet, sorat ja hiekat. Kaikki kivimateriaalit radoille ja ratapihoille.

 

 

 

Valmisbetoni

Ruiskubetonit, rakennebetonit, erikoiset ja ekologiset. Betonin valmistus, logistiikka ja laadunvarmistus on hiottu Ruduksella palvelemaan varmasti ja vastuullisesti.