Energiarakentaminen

Sähköasema 3PRK

Sähkölinjojen perustuselementit

Voimajohtojen perustuselementit varastosta tai räätälöidyt tilauksesta. Rudukselta löydät kaiken tarvittavan sähkölinjojen ja voimajohtojen perustuksiin. Pilariperustukset, haruspilarit ja peltopylvään perustukset Fingridin kuvakirjaston mukaan tai räätälöitynä tilaajan tarpeisiin. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme - suunnitellaan yhdessä kustannustehokkaat perustusratkaisut!

 

Sähköasemien perustukset

Elementtiratkaisut sähköasemille – kojeperustukset, laiteperustukset, syvä- ja matalaperustukset, laitetilojen anturat, muuntajaperustukset ja kaikki muut tuotteet jopa porttien sekä aitatolppien perustamiseen asti kätevästi saman katon alta. Elementti asentuu haastavissakin olosuhteissa mittatarkasti!

 

Kaapelikanavat ja kaivot

Suojaa ja aseta kaapelit sekä putket järjestykseen monipuolisen kanava- ja kaivovalikoimamme avulla. Rakennat sitten sähköasemaa, tehdaskiinteistöä, datakeskusta tai vaikkapa LNG-terminaalia, sopivat kuormitusluokitellut kaapelinsuojausratkaisumme joustavasti eri käyttötarkoituksiin.

 

Valmisbetoni

Itsetiivistyvät betonit (IT-betoni), rakennebetonit, erikoiset ja ekologiset. Betonin valmistus, logistiikka ja laadunvarmistus on hiottu Ruduksella palvelemaan varmasti ja vastuullisesti.

 

 

Kiviainekset

Sepelit, murskeet, sorat ja hiekat. Kaikki kivimateriaalit perustamiseen löytyvät valikoimastamme kantokykyään kehittävää Betorocia unohtamatta!

 

 

 

Putket ja kaivot

Hulevedet hallintaan – Ruduksen laadukkaat putki- ja kaivotuotteet.

Lisää tietoa hulevesien hallinnasta: http://www.rudus.fi/suunnittelijalle/hulevesi 

 

 

Harusankkurit Siirtymälaatat ja massiivilaatat

Isot, pienet, erikoiset tai standardit. Määrällä ei ole väliä, toteutamme kaikki tarvittavat betonituotteet tilaajan toiveiden mukaisesti!