Talvikki on toimiva ja edustava maakellari

Varmin tapa pysyä selvillä elintarvikkeiden alkuperästä ja puhtaudesta on säilöä ne oikein itse. Maakellari ei kuluta kallista energiaa ja lisäksi se nostaa kiinteistösi arvoa. Pienellä vaivalla siitä tulee pihasi komistus. Talvikki-maakellari asennetaan kätevästi yhtenä elementtinä.

Luonnonmukainen ja ekologinen säilytyspaikka on maakellari. Itseviljelty tai suoraan tuottajalta ostettu sato säilyy maakellarissa ja voit hankkia elintarvikkeita suuria eriä kerralla. Säilömällä et ole riippuvainen eri vuodenaikojen hintavaihtelusta. Talvikki on riittävän kokoinen yhden perheen talouskäyttöön. Hyllytilaa on n. 6 metriä ja takaseinällä on tilava perunalaari. Tuulikaappi sekä sadelipallinen etulevy (useita pintavaihtoehtoja) kuuluvat toimitukseen. Kellarielementit valmistamme vesitiiviistä erikoisbetonista.

Erikseen sovittaessa rahtiin sisältyy asennus autossa olevalla nosturilla mikäli asennuspaikalle on esteetön pääsy. Liuskekivipintaisella etulevyllä ja kauniilla kaariovella varustettu maakellari elävöittää pihapiiriäsi, joko kumpareena tasamaalla tai rinteeseen sijoitettuna. Talvikin paino on n. 3300 kg.Ideakuvasto
maakellari 3.jpg
maakellari 4.jpg
Rudus_915050_Talvikki-maakellari
Talvikki-maakellari 1, Abetoni Oy.jpg
Talvikki-maakellari asennettuna
Etsi myyjä