Istutusastiat ja kestävät betonikalusteet kesäpihoille

Istutusastia on erinomainen keino saada uutta ilmettä pihalle. Istusastia ja hyvin valitut kasvit ovat vertaansa vailla oleva yhdistelmä. Kastelujärjestelmän ansiosta istutukset ovat vaivatonta pitää kauniina pitkään ja kastelukerrat vähenevät minimiin. Kukkapenkit saat tehdyksi kätevästi myös muurikivistä ja reunalistoista.

Rudus Betonituotteen istutusastiavalikoimassa riittää malleja kokoja. Sään kestävästä betonista valmistetut ruukut voivat olla ympäri vuoden ulkona paikallaan, mutta astioiden täytössä on huolehdittava, että pohjassa olevasta reiästä pääsee ylimääräinen vesi virtaamaan pois jäätymisen estämiseksi.

Betoniset pihakalusteet on tarkoitettu pääosin julkisille paikoille kuten torit ja keskustat, mutta ne sopivat myös pienrakentajan käyttöön. Rudus Betonituote valmistaa Puisto- ja Kuutio-nimisiä kalustesarjoja. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu graniittiset pollarit ja Paula Blåfieldin suunnittelema 350 kg painava betoninen Jänö, joita halutessa voidaan käyttää myös liikenne-esteinä.


Ratkaisuun liittyvät tuotteet ja palvelut

Pihakivet

Ideakuvasto
Firenze ja Nelikko, Abetoni Oy.jpg
Firenze Napoli Roma
Kartano-punainen talonedusta
Katu istutusastia, Abetoni Oy.jpg
katu ja klassikko
Muurikivi 180 harmaa istutusallas
nelikko
Pengerkivi ja kukkaloistoa.jpg
pengerkiviympyrä 2
puisto penkki 2
puisto5
Roma 3
terassi
Tori istutusastia 1,Abetoni Oy.jpg
Tori istutusastia 2, Abetoni Oy.jpg
tori mustavalkoinen rouhe
tori punainen rouhe
Etsi myyjä